Før / Efterbillede

Mange års mados og tobaksrygning sætter med årene sine spor. Kunden ønskede at få frisket sine vægge og lofter op med en gang maling. Inden væggene bliv malet, blev det opsat filt samt fuldspartlet 2 gange.

Har du en lignende opgaven eller noget helt andet der skal males, så hent et gratis og uforpligtende tilbud. Vi kommer gerne ud forbi dig og ser på opgaven for at kunne give dig en skarp pris.

Maling af lejlighed

Vi er din bedste mulighed hvis du skal have malet i københavn eller et andet sted på Sjælland. Denne lejlighed trængte virkelig til en kærlig hånd da jeg ankom til stedet. Vægge og lofter blev fuldspartlet og slebet inden der blev opsat filt og malet til dækning.

Skal du have malet hele lejligheden, opsat tapet eller udført noget helt tredje malerarbejde, så tøv ikke med at tage kontakt. Jeg svarer altid inden for 24 timer og giver gerne noget uforpligtende rådgivning.

Maler
Maler
Maler
Maler
Maler
Maler
Maler
Maler
Maler
Maler
Maler
Maler
Maler

Med tiden vil vægge, lofter og træværk falme i farven og så er det ved at være tid til at få malet igen. Send din opgave ind til os og afvent et gratis og uforpligtende  tilbud på dit maler projekt. Vælger du os til at udføre arbejder, er sikker på der bliver malet til perfektion.

De fleste kan godt finde ud af at male selv, men det kræver et professionelt malerfirma, hvis det skal se rigtig godt ud. Der en mange ting der kan gå galt, hvis man ikke har erfaringen der skal til.

Et før/efter billed !
Der er blevet spartlet samlinger, 2x fuld Spartling efterfuldt af opsætning af filt og malet til dækning.

Konkurrence dygtige priser
Høj kvalitet
Miljø rigtige produkter
Den bedste service

Opskæring andens strimmel i loftet herefter strimmlet samlinger efterfulgt af fuld spartling og opsætning af filt, loft/vægge malet til dækning

Maler
Maler
Maler
Maler
Maler
Maler
Maler
Maler
Maler
Maler
Maler
Maler
Maler
Maler
Maler
Maler

Vægge/lofter har fået den helt store tur! Vil sige spartlet, opsætning af filt og malet til dækning.

Indsend din opgave
FÅ DIREKTE KONTAKT
Få tilbud i løbet af kun 24 timer
Start opgave